B2:n palvelut

Palvelumme jakautuvat muutamaan pääkategoriaan. Huomaathan, että kaikki palvelumme ovat saatavilla yksinomaan epäkaupallisille tahoille. Toiminnan mahdollisesti muuttuessa kaupalliseksi voimme auttaa palvelujen siirrossa yhteistyökumppaniemme kautta.

Internet-verkkopalvelut ovat vanhin ja suosituin palvelualueemme. Verkkopalveluihin kuuluvat mm. kotisivutila, virtuaalipalvelimet, verkko-osoitteiden hallinta sekä erinäisiä valmiita verkkopalveluita.

Lainalaitteet ovat ennen kaikkea tapahtumanjärjestämiseen hyödyllisiä tarvikkeita. Saatavilla on tietotekniikkaa, äänentoistolaitteita sekä valo- ja videokuvauslaitteita. Suosituimpia näistä ovat ns. coniläppärit, eli yleisötapahtumien tarpeisiin sovitetut kannettavat tietokoneet.

Muovikorttituotanto on nimensä mukaisesti palvelu esimerkiksi jäsenkorttien tai yleisötapahtuman vapaaehtoisten tunnistamiskorttien tulostuspalvelu. Vaikkakin itse palvelu on tässäkin yhteydessä maksuton, materiaalikulut tulee maksaa.

Tapahtumanjärjestäjiä suosittelemme lämpimästi tutustumaan myös Kompassi-tapahtumanhallintajärjestelmään, jolle B2 toimittaa taustatekniikan.

Lisäksi tarjoamme neuvonta- ja verkostoitumispalveluita aloittaville yhdistyksille, yhteisöille sekä yleisötapahtumille. Olemme osallistuneet useiden yhdistysten perustamiseen sekä satojen eri kokoisten yleisötapahtumien järjestelyihin. Erityinen vahvuutemme on tietosuojakonsultointi. B2 ei pyri kuitenkaan toimimaan aktiivisena järjestelyn osanottajana vaan tukijana ja neuvonantajana.