Lainalaitteet

Säätöyhteisö B2 ry lainaa varastostaan monenlaisia tarvikkeita ensisijaisesti kulttuuri- ja nuorisotapahtumien sekä -järjestöjen käyttöön. B2:n omien tarvikkeiden lisäksi läheisen kontaktiverkkomme kautta löytää myös monenlaisia muita tarpeita, joista osa on mainittu alla.

Ota yhteyttä sopiaksesi lainoista tai kysyäksesi lisää.

Pelisäännöt

Seuraavat pelisäännöt pätevät tarvikelainojen kanssa.

Kannettavat tietokoneet "coniläppärit" ja muu tietotekniikka

B2:n ja Tietovelhot oy:n yhteistyönä on saatavilla suuri valikoima Lenovo Thinkpad -sarjan kannettavia tietokoneita. Nämä tunnetaan parhaiten "coniläppäreinä" (con=convention, yleisötapahtuma).

Näistä ja muista lainattavista tietoteknisistä värkeistä on siirretty lisätiedot erilliselle coniläppärit-sivulle.

Valo- ja videokuvauslaitteet

B2:lla on huomattava määrä valokuvauskalustoa. Lisäksi esimerkiksi videokameroita ja ääninauhureita löytyy muiden toimijoiden varastoista (ks. alla). Valokuvauskalusto ja niiden operointi hoidetaan nykyään Conikuvat.fi:n välityksellä, eli otathan yhteyttä sitä kautta. Conikuvat hoitaa myös aiemmin Cosplay Finland Tourin nimellä toteutetut studiovalokuvauksen palvelut.

Äänilaitteet

B2:lla on pieni valikoima äänentoistolaitteita, kuten miksereitä, kaiuttimia ja langallisia sekä langattomia mikrofoneja. Varsinaisia laitesarjoja on kaksi, joista kuhunkin kuuluu mikseri, kaksi aktiivikaiutinta jalustoineen ja kokoelma mikrofoneja - langallisia perusmalleja, langattomia käsimikrofoneja ja langattomia "Madonna-mikkejä" eli sangalla varustettuja kädet vapaana -malleja. Langattomat ovat kaikki diversiteettilähettimellä varustettuja. Toisessa sarjassa on hieman pienemmät kaiuttimet, toisessa hieman isommat. Järjestelmä on suunniteltu lähinnä puheäänentoiston toteuttamiseen esimerkiksi ohjelmasaleissa ja myös ulko-ohjelmissa tiettyyn rajaan asti.

Muiden toimijoiden tarpeet

B2 vastaa myös mm. Tracon ry:n varastosta. Traconin varastosta löydät mm. lisää videokameroita ja ääninauhureita, järjestyksenvalvojien ja henkilökunnan työliivejä, ulkomainostelineitä ja runsaasti toimistotarvikkeita. Logistiikka voidaan sopia yhteen muiden B2:n lainattavien tarpeiden kanssa, mutta lupa lainalle on sovittava erikseen Traconin edustajan kanssa.